بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

ادعای ند پرایس: پنجره فرصت‌ها برای توافق هسته‌ای در حال بسته شدن است

ادعای ند پرایس: پنجره فرصت‌ها برای توافق هسته‌ای در حال بسته شدن است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد پنجره فرصت‌ها برای توافق هسته‌ای با ایران در حال بسته شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: ۱۱۹۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی مدعی شد پنجره فرصت‌ها برای توافق هسته‌ای با ایران در حال بسته شدن و تنگ‌تر و تنگ‌تر شدن است.

 

ند پرایس در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در خصوص اینکه چه زمانی می‌توانیم انتظار توافق با ایران را داشته باشیم، گفت: شما قبلا هم از ما شنیده اید که ما درگیر یک مذاکراتی غیر مستقیم در وین بخاطر شماری از مسائل هستیم. ما معتقدیم بازگشت دو جانبه به برجام در این زمان به معنای نصب دوباره محدودیت‌های دائمی قابل تایید بر برنامه هسته‌ای ایران است.

 

او در ادامه گفت: دوم آنکه ما درگیر در این روند شده ایم؛ چرا که ما معتقدیم بازگشت به اجرای برجام امکان پذیر است. ما معتقدیم پنجره فرصت‌ها فعلا باز است؛ اما این پنجره در حال بسته شدن و تنگ‌تر و تنگ‌تر شدن است. من نمی‌خواهم بطور دقیق آنچه را که شنیده ایم، مشخص کنم. برخی از پیشرفت‌ها حاصل شده است؛ اما این نیازمند آن است که پیشرفت‌ها از سرعت پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران پیشی بگیرد.

 

ند پرایس همچنین اعلام کرد: ما نیازمند پیشرفتی بیش از میزان متوسط هستیم. ما اگر می‌خواهیم شاهد بازگشت دوجانبه برای اجرای برجام باشیم، نیازمند آن هستیم که پیشرفت‌ها ادامه یافته و سرعت بگیرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد ایران بایستی در مورد گفت و گوی مستقیم با آمریکا تصمیم بگیرد. وی در پاسخ به پرسشی در خصوص احتمال مذاکره مستقیم با ایران گفت: این تصمیم با تهران است؛ چرا که دولت آمریکا از زمان آغاز مذاکرات گفته است باور دارد دیپلماسی مستقیم مؤثرتر است و سریعتر به نتیجه خواهد رسید و از سوء تفاهم نیز جلوگیری می‌کند.

 

گفتنی روز چهارشنبه میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات وین در سخنانی اعلام کرد که که گفت‌وگوی مستقیم بین ایران و آمریکا ممکن است به زودی انجام شود و دستیابی به توافق برای از سرگیری اجرای توافق هسته‌ای در ماه فوریه آتی محتمل است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار